Vi er et veletablert transportfirma

Leter du etter et transportfirma som dekker Rogaland og deler av Vest-Agder og Hordaland, og hele Haugalandet? B&B Transport er et veletablert transportfirma med en omfattende portefølje av fornøyde kunder. 

Som transportfirma tilbyr vi alt fra budkjøring til transport av større kolli på både enkeltstående og fast basis. I oss har du også et pålitelig transportfirma med stor bilpark som frakter gods i ulike størrelser. 

En viktig del av våre aktiviteter som transportfirma er kjøring for blomsterbransjen og matleveranser, samt stykk gods.

Vårt transportfirma preges av høy yrkesstolthet. Vi møter alltid våre kunder i øyehøyde og utfører alle oppdrag på kundens premisser. Dersom du har særlige behov og ønsker til oss som transportfirma - kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg. 

Vi strekker oss alltid langt for å imøtekomme våre kunder. Vår ambisjon er å bli et naturlig førstevalg for alle som ønsker pålitelige og effektive transporttjenester i vårt satsningsområde.

Transportfirma i vekst!

Vårt transportfirma dekker Rogaland og deler av Vest-Agder og Hordaland, og hele Haugalandet, og vi har ambisjoner om å utvide vårt geografiske område til Bergen, Kristiansand og Oslo og Trondheim. 

Vi er en allsidig aktør som gjerne tar imot utfordringer - vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss det meste innen transport.

Har du spørsmål vedrørende våre transporttjenester er det bare å ta kontakt.

Velkommen til B&B Transport.

Vi kontakter deg

Legg igjen navn og nummer så tar vi kontakt for en prat om ditt transportbehov!