Vi er et veletablert transportfirma

Leter du etter et seriøst transportfirma som dekker Rogaland, deler av Vest-Agder og Hordaland, og hele Haugalandet? B&B-Transport AS er et veletablert transportfirma med en omfattende portefølje av fornøyde kunder. Vi tilbyr budkjøring og godstransport på både enkeltstående basis og på fast basis. I oss har du et pålitelig transportfirma med stor bilpark som frakter gods i ulike størrelser. For B&B-Transport AS er ALLE kunder VIKTIG, uten unntak.

Vårt transportfirma preges av høy yrkesstolthet. Vi møter alltid våre kunder i øyehøyde og utfører alle oppdrag på kundens premisser. Dersom du har særlige behov og ønsker, kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg. Vi strekker oss alltid langt for å imøtekomme våre kunder. Vår ambisjon er å bli et naturlig førstevalg for alle som ønsker pålitelige og effektive transporttjenester i vårt satsningsområde.

Rogaland og Haugalandet er vårt primære nedslagsfelt

Vårt transportfirma dekker Rogaland, deler av Vest-Agder og Hordaland, samt hele Haugalandet, men vi har ambisjoner om å utvide vårt geografiske område til Bergen, Kristiansand og Oslo. Vi er en allsidig aktør som gjerne tar imot utfordringer - vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss det meste innen budkjøring og godstransport.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester som anerkjent transportfirma er det bare å ta kontakt.

Velkommen til B&B-Transport AS.

Tjenester

Vi kan levere hva det måtte være, fra en enkelt mobiltelefon til større kolli.

Vi opererer både med kollipris-stopp pris og timepris, alt hva som passer best for kundene, og vi er svært konkurransedyktige.